Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Πώς παρουσιάζεται σε άρθρο μια αμακιγιάριστη ηθοποιός

Αντιγράφω το περιεχόμενο αυτού του άρθρου με τίτλο- σχόλια στο τέλος:

Αγνώριστη η Lindsay Lohan! Δείτε τη χλωμή και αμακιγιάριστη!


Κοιτώντας κανείς το εξώφυλλο του «Playboy», και αυτές τις φωτογραφίες της Lindsay Lohan, δύσκολα μπορεί να φανταστεί πως πρόκειται για την ίδια γυναίκα!Και όμως. Όλες οι φωτογραφίες την 25χρονη σταρ απεικονίζουν.

Η Lohan εθεάθη αγνώριστη σε μαγαζί στη Χαβάη, όπου πήγε να ψωνίσει ένα ρόφημα.

Τρόμαξαν να την γνωρίσουν όσοι την είδαν από κοντά, βλέποντας την να περιμένει στη σειρά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τρόμαξαν και από την πολύ χλωμή και εντελώς αμακιγιάριστη όψη της!

Εντελώς άβαφτη, κάτασπρη και με εμφανή τα σημάδια κούρασης στο πρόσωπο, η Lohan έμοιαζε περισσότερο με φάντασμα.


Χώρια το μαλλί που το έχει κάνει κάτασπρο από την πολλή ντεκαπάζ.

Κακή μέρα για την Lindsay! Γιατί είπαμε… έχουν και τις άσχημες στιγμές τους οι celebrities.


Όπως και να΄χει, το μακιγιάζ αλλά και το photoshop, κάνουν θαύματα. Μπορείτε να τα δείτε στο εξώφυλλο του «Playboy» που διέρρευσε νωρίτερα, και στο οποίο πρώτη μούρη είναι η 25χρονη celebrity.

Σχολιασμός: Κατ'αρχήν ο τίτλος του άρθρου είναι γεμάτος με προστακτικές και θαυμαστικά και εμπεριέχει και χαρακτηρισμό της εξωτερικής εμφάνισης μιας ηθοποιού. Μας καλεί να δούμε ένα θέαμα που υποτίθεται θα μας ενδιαφέρει πολύ. Μέσα στο άρθρο, ένα μήνυμα που μου έκανε εντύπωση: ακόμα και οι celebrities έχουν τις άσχημες στιγμές τους. Τις υπόλοιπες μέρες όμως είναι πανέμορφοι; Επίσης, τα υπερβολικά ξανθά μαλλιά, όταν δεν είναι στυλιζαρισμένα, κακοχαρακτηρίζονται ως κάτασπρα, ενώ το άρθρο υπενθυμίζει τη μη φυσικότητά τους. Επαναλαμβάνονται οι φράσεις "εντελώς αμακιγιάριστη" και "εντελώς άβαφτη" με έμφαση και συνδυασμένες με άσχημους χαρακτηρισμούς για την όψη της νεαρής ηθοποιού. Το άρθρο δεν χάνει ευκαιρία να συγκρίνει τη φυσική όψη της κοπέλας με τη φωτογράφισή της για αντρικό περιοδικό, αναφέροντας και το photoshop ως ένα θαυματουργό εργαλείο. Αντί όμως να δεχτεί τη φυσική ομορφιά, προβάλλει ένα ύφος κατά το οποίο η φυσική όψη της κοπέλας δε γίνεται αποδεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου