Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ο Σουίμερ δηλαδή δεν είναι ο πραγματικός Ρος;;;

Πολλές φορές οι σχολιασμοί των άρθρων στα ΜΜΕ κάνουν άστοχες συγκρίσεις ανάμεσα σε ρόλους και τα πραγματικά πρόσωπα που τους ενσαρκώνουν. Διαπιστώνεται λοιπόν με έκπληξη ότι ο ηθοποιός δεν ανταποκρίνεται τελικά στα χαρακτηριστικά του ρόλου του και γίνεται δήθεν χαριτολογώντας μια σύγκριση εντελώς αβάσιμη. Όπως είδαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα ότι χάλασε το αυτοκίνητο του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Μαγκάιβερ, έτσι και τώρα διαπιστώνουμε με έκπληξη σε αυτό το άρθρο ότι ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σουίμερ βγήκε στο δρόμο με ατημέλητο στυλ και όχι όπως θα ντυνόταν ένας ρόλος που ενσάρκωσε στην τηλεόραση! Μάλιστα ο ρόλος που ενσάρκωσε στην τηλεόραση παρουσιάζεται σαν το alter ego του, τη στιγμή που ο ηθοποιός ποτέ δεν δήλωσε κάτι τέτοιο και τη στιγμή που έχει κάνει και πολλά άλλα πράγματα ως ηθοποιός αλλά και ως σκηνοθέτης. Για να δούμε το άρθρο: 

Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια);

Για δέκα ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 2004, έπαιζε τον Ρος, τον φύτουκλα της παρέας, με τα μαλλιά του πάντα στην εντέλεια και τα γιάπικα ρούχα του στην …τρίχα, να αστράφτουν από καθαριότητα, συνέπεια και αρμονία.
Ο 45χρονος σήμερα Ντέιβιντ Σουίμερ (David Schwimmer) δεν έχει καμία ομοιότητα με τηλεοπτικό του alter ego. Αξύριστος, με μαλλιά ακούρευτα, ατημέλητα, σχεδόν αφάνα και ρούχα τσαλακωμένα και πολυφορεμένα εθεάθη να περπατά στους δρόμους του Χόλιγουντ.
Τον Σουίμερ θα απολαύσουν οι φανατικοί του θαυμαστές στο αστυνομικό θρίλερ «The Iceman». Αγαπημένος του ήρωας… ποιος άλλον από τον Μέλμαν, την καμηλοπάρδαλη στην οποία δανείζει στη φωνή του στη σειρά ταινιών της "Μαγαδασκάρης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου